Inertia Oy

Kategoriat

Sivut

Linkit

Sekalaista

Poistettujen tiedostojen palautus

Tiedostojen elvytykseen suosittelemme MiniTool Power Data Recovery (Free Edition) ja Recuva -ohjelmia.


MiniTool PowerData Recovery -ohjelma on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen, mutta sen ilmaisversio sisältää yhteiskokorajoituksen elvytetyille tiedostoille.


MiniTool PowerData Recovery -ohjelman voi ladata seuraavalta verkkosivulta MiniTool Power Data Recovery.


Recuva (ääntyy kuten englannin kielen sana Recover) on ladattavissa seuraavalta verkkosivulta Recuva.

quote Vain paras on kyllin hyvää. Joskus ilmainenkin voi olla paras. unquote

Internet-selaimet

image

Suomenkielistä Microsoft Edge -selainta suosittelemme sen nopeuden, vähäisen resurssien käytön sekä tietoturvan ja yksityisyyden takia.


Suomenkielistä Mozilla Firefox -selainta suosittelemme tietoturvansa takia. Se on ladattavissa seuraavalta suomenkieliseltä verkkosivulta Mozilla Firefox.

Mikäli haluaa selaimeltaan sellaista räätälöitävyyttä kuin Firefoxilla oli ennen versiota 52, suosittelemme tilalle esimerkiksi Waterfox-selainta, jossa on suomenkielinen käyttöliittymä. Näyttäisi siltä, että useimmat Firefoxille rakennetut lisäosat toimivat Waterfox-selaimessa. Itse siirryimme ykköstyöasemassamme Waterfoxin käyttöön, kun lisäosien tuki poistettiin Firefoxista. Waterfox-selain on ladattavissa seuraavalta verkkosivulta Waterfox.

Suomenkielistä Google Chrome -selainta suosittelemme nopeutensa, tietoturvansa ja standardien noudattavuuden takia. Se on ladattavissa seuraavalta suomenkieliseltä verkkosivulta Google Chrome.
image



image











Main image courtesy of Stock Xchng